سینه بوقلمون با سس زنجبیل و پرتقال

به گزارش وبلاگ پاورست، آمریکایی ها بوقلمون را برای مراسم شکرگذاری می پزند و همه اعضای خانواده در کنار هم جمع می شوند. به همین بهانه، نوعی غذا که با بوقلمون تهیه می گردد را برایتان انتخاب نموده ایم.

سینه بوقلمون با سس زنجبیل و پرتقال
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان خواباندن در مواد: 12 ساعت
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • دو عدد سینه بوقلمون بدون استخوان
  • دو حبه سیر رنده شده
  • 1 تا 2 عدد فلفل چیلی قرمز خرد شده
  • ¼ پیمانه آب پرتقال
  • ¼ پیمانه روغن زیتون
  • یک پیمانه مارمالاد پرتقال
  • نصف پیمانه پیازچه خرد شده
  • نصف پیمانه آب پرتقال
  • یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
  • یک حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

1- با یاری چاقوی اره ای تیز، روی سینه بوقلمون ها را برش دهید. سیر و فلفل چیلی را داخل این برش ها فرو کنید. سینه ها را در کنار هم داخل ظرف پیرکس بچینید.

2- در یک کاسه کوچک، ¼ پیمانه آب پرتقال و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید و روی بوقلمون ها بریزید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار گردد.

3- برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، نصف پیمانه پیازچه، نصف پیمانه آب پرتقال، زنجبیل و سیر رنده شده را با یکدیگر مخلوط کنید روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید تا حدود 5 دقیقه نیم جوش باقی بماند. سپس از روی حرارت بردارید.

4- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینه های بوقلمون را از مواد خارج کنید. آنها را روی توری فر بچینید و کمی از سس آماده شده روی آن بریزید. نمک و فلفل بزنید و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

5- هر 15 دقیقه یکبار از سس روی بوقلمون ها بریزد تا کاملا طعم سس را به خود بگیرند. 5 دقیقه پیش از برش دادن، اجازه دهید کمی خنک گردد. می توانید با پوست پرتقال و فلفل چیلی تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 369
  • چربی: 8 گرم
  • کلسترول: 105 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 31 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 42 گرم
  • سدیم: 349 میلی گرم
  • پتاسیم: 600 میلی گرم
  • کلسیم: 40 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: powersetshop.ir شناسه مطلب: 2056

به "سینه بوقلمون با سس زنجبیل و پرتقال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سینه بوقلمون با سس زنجبیل و پرتقال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید