سینه بوقلمون با سس زنجبیل و پرتقال
به گزارش وبلاگ پاورست، آمریکایی ها بوقلمون را برای مراسم شکرگذاری می پزند و همه اعضای خانواده در کنار هم جمع می شوند. به همین بهانه، نوعی غذا که با بوقلمون تهیه می گردد را برایتان انتخاب نموده ایم.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان خواباندن در مواد: 12 ساعت
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- دو عدد سینه بوقلمون بدون استخوان
- دو حبه سیر رنده شده
- 1 تا 2 عدد فلفل چیلی قرمز خرد شده
- ¼ پیمانه آب پرتقال
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- یک پیمانه مارمالاد پرتقال
- نصف پیمانه پیازچه خرد شده
- نصف پیمانه آب پرتقال
- یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
- یک حبه سیر رنده شده
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
1- با یاری چاقوی اره ای تیز، روی سینه بوقلمون ها را برش دهید. سیر و فلفل چیلی را داخل این برش ها فرو کنید. سینه ها را در کنار هم داخل ظرف پیرکس بچینید.
2- در یک کاسه کوچک، ¼ پیمانه آب پرتقال و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید و روی بوقلمون ها بریزید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار گردد.
3- برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، نصف پیمانه پیازچه، نصف پیمانه آب پرتقال، زنجبیل و سیر رنده شده را با یکدیگر مخلوط کنید روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید تا حدود 5 دقیقه نیم جوش باقی بماند. سپس از روی حرارت بردارید.
4- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینه های بوقلمون را از مواد خارج کنید. آنها را روی توری فر بچینید و کمی از سس آماده شده روی آن بریزید. نمک و فلفل بزنید و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
5- هر 15 دقیقه یکبار از سس روی بوقلمون ها بریزد تا کاملا طعم سس را به خود بگیرند. 5 دقیقه پیش از برش دادن، اجازه دهید کمی خنک گردد. می توانید با پوست پرتقال و فلفل چیلی تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 369
- چربی: 8 گرم
- کلسترول: 105 میلی گرم
- کربوهیدرات: 31 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 42 گرم
- سدیم: 349 میلی گرم
- پتاسیم: 600 میلی گرم
- کلسیم: 40 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم