طرز تهیه پلو مرغ خامه ای مجلسی

به گزارش وبلاگ پاورست، پلو مرغ خامه ای غذایی بسیار خوشمزه است که از جنوب اروپا یعنی کشور ایتالیا می آید. طرز تهیه این غذای خوشمزه ساده است و می توانید آن را برای وعده ناهار و شام تهیه کنید. به علت آنکه در این غذا از برنج استفاده می گردد، بدون شک برای ذائقه ایرانی دلپذیر خواهد بود. پلو مرغ خامه ای نه تنها غذایی با طعم عالی است بلکه سرشار از مواد مغذی نیز است. پس اگر می خواهید یک غذای نو به فهرست خود اضافه کنید، طرز تهیه پلو مرغ خامه ای مجلسی را یاد بگیرید.

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای مجلسی

مواد لازم برای پلو مرغ خامه ای

  • 4/1 فنجان روغن زیتون
  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 1 عدد پیاز، ریز خرد شده
  • 2 عدد هویج بزرگ
  • 2 کیلوگرم ران مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری نمک
  • 4/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 2 برگ بو (اختیاری)
  • 5 فنجان آب مرغ
  • 2 فنجان برنج دانه میانه
  • یک عدد
  • 3/1 فنجان جعفری تازه
  • 2/1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

طرز تهیه برترین پلو مرغ خامه ای

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • کل زمان تهیه: 50 دقیقه
  • وعده: برای 8 تا 10 نفر
  • کالری: 300

مراحل تهیه پلو مرغ خامه ای به شرح زیر است:

  • داخل یک قابلمه دردار روی حرارت میانه رو به بالا، 4/1 فنجان روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک اضافه کنید. وقتی کره ذوب و داغ شد، پیاز خرد شده، هویج رنده شده و 1 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. همه مواد را تفت دهید تا نرم و طلایی شوند (8 تا 10 دقیقه).
  • ران مرغ خرد شده، 2 برگ بو، 1 قاشق چایخوری نمک و 4/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید. مواد را تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا مرغ از همه طرف طلایی گردد (5 دقیقه).
  • حرارت را زیاد کنید.
  • آب مرغ را کم کم اضافه کنید، سپس برنج را هم بزنید.
  • بدون اینکه حبه های سیر را جدا کنید (انتهای ریشه را دست نخورده بگذارید)، انتهای یک سر کامل سیر را برش دهید تا حبه های آن نمایان شوند. کل سیر را در مرکز برنج خود قرار دهید. مواد را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید، روی آن را بپوشانید و بجوشانید تا برنج کاملاً پخته گردد (15 دقیقه).
  • حرارت را خاموش کنید، سیر را بردارید (می توانید حبه های سیر را داخل برنج فشار دهید و بخورید یا دور بریزید) و به سرعت 2 قاشق غذاخوری کره به جای مانده را هم بزنید تا کاملاً جا بیفتد. در آخر جعفری خرد شده و 2/1 فنجان پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید حال مخلوط باید خامه ای گردد. بلافاصله غذا را سرو کنید یا در ظرف را بگذارید تا در زمان سرو گرم بمانند.
  • برای سرو با جعفری تازه آن را تزئین کنید.

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای به روش ایتالیایی

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • کل زمان تهیه: یک ساعت
  • وعده: برای 5 نفر
  • کالری: 280

پلو مرغ خامه ای با دستور غذاهای مختلف تهیه کنید اما این بار می خواهیم این غذا را به روش ایتالیایی درست کنیم.

مواد لازم برای پلو مرغ خامه ای

  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد سینه مرغ
  • نمک و فلفل و زعفران (به میزان لازم)
  • فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه (به میزان لازم)
  • 2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • 2 حبه سیر
  • 2 عدد سیب زمینی
  • 1 بسته خامه صبحانه
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر ماسکارپونه
  • 1 عدد عصاره مرغ
  • 2 پیمانه

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای به روش ایتالیایی

  • در ابتدای پیاز را خرد کنید. یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به آن اضافه نموده و تفت دهید تا پیاز قهوه ای گردد.
  • سینه مرغ را که مکعبی خرد نموده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. مواد را با ما تفت دهید تا مرغ کمی طلایی گردد. نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
  • مواد را با هم تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد گردد. کمی رب گوجه فرنگی و سیر خرد شده را به مخلوط اضافه رده و دوباره مخلوط کنید. در آخر سیب زمینی را سرخ کنید.
  • چند دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید حالا خامه صبحانه را با پنیر ماسکارپونه و عصاره مرغ در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. برنج را که از دو ساعت قبل با آب و نمک خیس کرد، سپس آبکشی کنید.
  • یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس کمی نمک و برنج را به آن اضافه کنید تا آب بجوشد و برنج نیم پز گردد. سپس برنج را آب کش کنید و در یک ظرف چرب شده مناسب فر بریزید.
  • مواد مرغ روی سرنج بریزید و خوب صاف کنید. سپس روی آن مواد خامه ای بریزید و در فر گرم شده با حرارت 280 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید. سپس از فر خرج کنید و پلو مرغ خامه ای را سرو کنید.

کلام آخر

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای مجلسی را در بالا شرح دادیم، اکنون می توانید این غذای فوق العاده خوشمزه و مقوی را در خانه درست کنید. مزیت اصلی این غذا، وجود برنج در آن است که برای ذائقه ایرانی غذایی مناسب محسوب می گردد. پس پیشنهاد می کنیم این غذا را هر چند وقت در خانه تهیه کنید و از مصرف آن لذت بسیار ببرید.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 22 بهمن 1403 بروزرسانی: 22 بهمن 1403 گردآورنده: powersetshop.ir شناسه مطلب: 2346

به "طرز تهیه پلو مرغ خامه ای مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو مرغ خامه ای مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید