طرز تهیه 10 غذا با سینه مرغ ، برای وعده شام یا ناهار

به گزارش وبلاگ پاورست، انواع غذا با مرغ را می توان با تنوع زیادی طبخ کرد. اما تابحال چند دستور غذا با سینه مرغ را امتحان نموده اید؟ غذاهایی که سینه مرغ دارند، می توانند یکی از ساده ترین گزینه ها برای تهیه یک شام یا ناهار خوشمزه و فوری باشند. نه تنها غذا، بلکه انواع سالاد از جمله سالاد سزار مرغ نیز جزء ترکیبات خوشمزه آماده شده با سینه مرغ است.

طرز تهیه 10 غذا با سینه مرغ ، برای وعده شام یا ناهار

در این مطلب می خوانید:

1. طرز تهیه پاستا آلفردو اصل با سینه مرغ

2. طرز تهیه پاستا با سینه مرغ و قارچ

3. طرز تهیه سالاد سینه مرغ و پستو

4. طرز تهیه سینه مرغ پرتقالی ملس

5. طرز تهیه کوکوی سینه مرغ و سبزیجات

7. طرز تهیه پنکیک سینه مرغ (غذا با سینه مرغ چرخ شده)

8. طرز تهیه کیک مرغ مجلسی

9. دستور تهیه سینه مرغ کبابی عسلی

10. طرز تهیه کیک مرغ و ژامبون

طرز تهیه انواع غذا با سینه مرغ

1. طرز تهیه پاستا آلفردو اصل با سینه مرغ

مواد لازم برای پاستا آلفردو
پاستا پنه200 گرم
کره50 گرم
خامه2 پیمانه
شیر1 پیمانه
مرغ بریان (ریش ریش یا تکه تکه شده)3 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده2 پیمانه
آب مرغ1/2 پیمانه
پودر سیر1/8 قاشق چای خوری
آویشن1/2 قاشق چای خوری
تخم گشنیز1/2 قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
پودر سوخاری (دلخواه)1/2 پیمانه
پنیر موزورلا رنده شده (دلخواه)1 پیمانه
جعفریبه میزان لازم
نخود سبزبرای تزیین
بروکلیبرای تزیین

روش پخت پاستا آلفردو درجه یک

  • در مرحله اول ظرف نسبتاً عظیمی را انتخاب کنید و در آن آب و کمی روغن و نمک بریزید.
  • حالا پاستا پنه را در آب بریزید تا به جوش بیاید. پس از جوشیدن و پخته شدن پاستا، آن را آبکش نموده و کنار بگذارید.
  • در ظرفی دیگر کره را روی شعله ملایم بگذارید تا ذوب گردد؛ بعد از آب شدن کره، خامه و شیر را به آن اضافه کنید.
  • پنیر پارمزان را نیز روی ترکیب ریخته و هم بزنید.
  • هم زدن سس را تا زمان رسیدن به غلظت لازم ادامه دهید.
  • بعد از غلیظ شدن سس، نوبت به اضافه کردن مرغِ تکه تکه شده است.
  • آب مرغ، پودر سیر، آویشن و تخم گشنیز را به ترکیب اضافه کنید؛ مواد را به خوبی هم بزنید.
  • سس را بچشید و در صورت احتیاج به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
  • با آماده شدن سس می توانید آن را رویِ پاستا ریخته و سرو کنید.
  • در صورتی که بخواهید پاستایی پنیری داشته باشید، یک ظرف مناسب و گود را انتخاب کنید.
  • پاستا را به صورت یکنواخت در ظرف پخش کنید.
  • روی پاستا پنیر موزارلای رنده شده و پودر سوخاری بریزید.
  • ظرف را در فر به مدت 4 الی 5 دقیقه قرار دهید.
  • توجه داشته باشید که پودر سوخاری و پنیر نسوزد.
  • برای سرو پاستا، از سس قارچ نیز می توانید بهره ببرید.
  • از جعفری برای تزیین آلفردو بهره ببرید.

2. طرز تهیه پاستا با سینه مرغ و قارچ

مواد لازم برای پاستا
پاستا180 گرم
کره4 قاشق غذاخوری
برگ آویشن تازه10 عدد (یا پودر آویشن 1 قاشق چایخوری)
قارچ ورقه شده250 گرم
فلفل سیاهبه میزان لازم
سینه مرغ2 عدد
نمکبه میزان لازم
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای100 گرم
برگ نعناعبرای تزیین

طرز پخت پاستا با سینه مرغ و قارچ

  • در یک قابلمه مقداری آب، نمک و روغن ریخته و پس از جوشیدن آب، پاستا را در آن بریزید.
  • کره را در ظرفی دیگر آب نموده و به آن آویشن اضافه کنید.
  • قارچ ورقه شده را به این ترکیب اضافه کنید.
  • پس از چند دقیقه قارچ ها را هم بزنید و تا قهوه ای شدن قارچ، به مدت 15 دقیقه این کار را ادامه دهید.
  • قارچ را از ظرف خارج نموده و روغن را به کره داخل تابه اضافه کنید.
  • سینه مرغ را با نمک و فلفل طعم دار کنید و در تابه بریزید و شعله را کمی بیشتر کنید.
  • بعد از طلایی شدن دو طرف مرغ، آن را از تابه خارج کنید و در ظرفی مناسب بگذارید تا گرم بماند.
  • شعله را کم نموده و نصف لیوان آب را به تابه اضافه کنید.
  • پنیر خامه ای را در ظرفی مناسب تکه تکه کنید.
  • آب داغ را روی خامه بریزید تا حل گردد.
  • بعد از پخته شدن پاستا، آن را به ترکیب خامه و آب داغ اضافه کنید.
  • قارچ و مرغ را نیز به پاستا اضافه کنید.
  • پاستا مرغ آماده سرو است.

3. طرز تهیه سالاد سینه مرغ و پستو

مواد لازم برای سالاد مرغ
مرغ پخته ریش ریش شده2 پیمانه
سس مایونز (یا ماست یونانی)1/2 پیمانه
پیازچه خرد شده1/8 پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
برگ اسفناجبه میزان لازم (برای سرو)
نان فانتزی (دلخواه)2 عدد
گوجه فرنگی (دلخواه)برای سرو
کاهو عظیم1 عدد

سس پستو برای سالاد مرغ

مواد لازم برای سس پستو
سیر خرد شده2 قاشق چای خوری
سبزی ریحان تازه2 پیمانه
دانه کاج یا مغز گردو3 قاشق غذاخوری
روغن زیتو1/3 پیمانه

طرز تهیه سالاد مجلسی با سینه مرغ

  • برای درست کردن سس، سیر، مغز گردو و برگ ریحان را در غذاساز بریزید. در همین بین، روغن زیتون را نیز به ترکیب اضافه کنید.
  • مرغ پخته و خرد شده را در ظرفی به همراه سس مایونز و سس پستو مخلوط کنید.
  • در نهایت با تزیین سالاد با استفاده از اسفناچ و گوجه فرنگی و کاهو، سالاد ما آماده سرو خواهد بود.

4. طرز تهیه سینه مرغ پرتقالی ملس

مواد لازم برای مرغ پرتقالی
سینه مرغ4 عدد
آب1/4 پیمانه
آب پرتقالنصف پیمانه
شکر قهوه ای1/4 پیمانه
سس سویا1/3 پیمانه
سس کچاپ2 قاشق غذاخوری
سرکه سیب1 قاشق غذاخوری
پودر سیرنصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیلنصف قاشق چایخوری

طرز تهیه مرغ پرتقالی، یک غذا با سینه مرغ

  • برای آماده کردن مرغ پرتقالی، سس کچاپ، سرکه سیب، سس سویا، پودر زنجبیل، شکر و پودر سیر را به خوبی با هم مخلوط کنید.
  • سینه های مرغ را خرد نموده و به همراه ترکیب فوق و کمی آب به خوبی بپزید.
  • وقتی مرغ پخته شد، آب و نشاسته را در ظرفی ریخته و به خوبی با هم ترکیب کنید.
  • ترکیب آب و نشاسته را نیز به مرغ اضافه نموده و به آن موقع دهید تا سس غلیظ گردد.
  • مرغ پرتقالی را با استفاده از پیازچه و سبزیجات مورد علاقه خود، تزیین کنید.

5. طرز تهیه کوکوی سینه مرغ و سبزیجات

مواد لازم برای کوکو مرغ
مرغ پخته و ریش ریش3 پیمانه
سس مایونز یا ماست چکیده3 قاشق غذاخوری
آرد1/2 پیمانه
گوجه1 عدد
پیازچه2 عدد
سبزی معطر2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم
تخم مرغ عظیم3 عدد
لیمو ترشبرای تزیین

مراحل پخت کوکوی مرغ، یک غذا با سینه مرغ فوری

  • مرغ ریش ریش شده را به همراه گوجه رنده شده در ظرفی مناسب مخلوط کنید.
  • پیازچه های حلقه شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید.
  • آرد را با در نظر دریافت میزان گوجه به آرامی به ترکیب فوق اضافه کنید. (از آرد برای غلیظ تر شدن مخلوط استفاده می کنیم.)
  • در تابه ای نچسب، مقداری روغن ریخته و پس از داغ شدن روغن، به اندازه یک قاشق از این مخلوط را در روغن بیاندازید.
  • هر دو طرف کوکو را به مدت 2 الی 3 دقیقه سرخ کنید.

6. طرز تهیه غذا با سینه مرغ گریل شده

مواد لازم برای تهیه مرغ گریل شده
سینه مرغ4 عدد
نمک1/4 قاشق چایخوری
آبلیمو1 و 1/2 قاشق غذاخوری
برگ رزماری2 قاشق غذاخوری
سس خردل1 و 1/2 قاشق غذاخوری
فلفل1/2 قاشق چایخوری
سیر رنده شده8 حبه
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری

مراحل پخت مرغ گریل شده و خوشمزه

  • گریل (یا تابه نچسب) را با دما نسبتاً زیادی گرم نموده و آن را به خوبی چرب کنید.
  • آبلیمو و سیر رنده شده، نمک و فلفل را به همراه سس خردل مخلوط کنید.
  • 1/8 از این مخلوط را کنار بگذارید و سینه مرغ را با سس خوب مخلوط کنید تا طعم سس به خرد مرغ برود. مرغ را در کیسه نایلونی به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
  • حالا نوبت به خارج کردن مرغ از کیسه و گریل کردن آن رسیده است. هر طرف مرغ را حدوداً 5 دقیقه گریل کنید و هنگام گریل شدن با استفاده از قلمو مرغ را آغشته به سس خردل کنید.
  • بعد از این مرحله، مرغ گریل شده ما آماده سرو خواهد بود.

7. طرز تهیه پنکیک سینه مرغ (غذا با سینه مرغ چرخ شده)

مواد لازم برای پنکیک مرغ
سینه مرغ1 عدد
شیر1/2 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
خرده نان1 پیمانه
پیاز1 عدد
ماست2 قاشق غذا خوری
آرد سفیدبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
جعفریبه میزان لازم
فلفل دلمه ایبرای تزیین
پنیز پیتزابرای تزیین

روش پخت پنکیک مرغ ترد و خوشمزه

  • در مرحله اول، خرده نان را با شیر مخلوط کنید تا نرم شوند.
  • پس از جذب شدن شیر به نان، اضافی شیر را گرفته و آن را در ظرفی همراه با سینه مرغ چرخ شده، پیاز، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  • در یک ظرف مناسب مقداری روغن ریخته، روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. از این مایع به اندازه کف دست بردارید، آن را در آرد بغلتانید و در روغن داغ بیاندازید تا سرخ گردد.
  • برای تزیین پنکیک می توانید از جعفری نیز بهره ببرید.

8. طرز تهیه کیک مرغ مجلسی

مواد لازم برای کیک مرغ
سینه مرغ2 عدد
نان تست1 بسته
تخم مرغ پخته شده2 عدد
سس مایونز1 پیمانه
ماست خامه ای1/2 پیمانه
گردوی خرد شده1 پیمانه
جعفری خرد شده1 پیمانه
خیارشور خرد شده1/2 پیمانه
پیازچه خرد شده1 پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
هویج رنده شده3 عدد

مراحل تهیه کیک مرغ و گردو

  • سینه مرغ پخته شده را به همراه پیاز خرد شده، تخم مرغ پخته شده، خیارشور خرد شده، پیازچه خرد شده، ماست خامه ای، سس مایونز و نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید.
  • کناره های نان تست را جدا نموده و برای تزیین کیک هویج از آن بهره ببرید.
  • نان تست های کناره گیری شده را در یک ظرف بچینید و از مواد روی آن بریزید. این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید.
  • در لایه آخر، با استفاده از سس، روی کیک را بپوشانید.
  • کیک را به مدت 2 الی 3 ساعت برای طعم دار شدن در یخچال قرار داده و پس از این مدت به همراه سبزیجات، کناره های نان تست و همچنین مرغ ریش ریش تزیین و سرو کنید.

9. دستور تهیه سینه مرغ کبابی عسلی

مواد لازم برای سینه مرغ کبابی
سینه مرغ4 عدد
سس خردل1/4 پبمانه
سس مایونز1/4 پبمانه
سیر2 حبه
آرد سوخاری1 پیمانه
عسل4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

روش تهیه سینه مرغ کبابی خوشمزه

  • در مرحله اول فر را با دما 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  • نیمی از سس خردل، نمک و فلفل و سیر رنده شده را به خوبی مخلوط کنید.
  • سینه های خرد شده مرغ را به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از طعم دار شدن مرغ، نوبت غلتاندن آن در آرد سوخاری یا تکه های نان است.
  • سینی فر را چرب کنید و سینه های مرغ را روی آن قرار دهید. سینی را به مدت 20 دقیقه در فر با دما گفته شده بگذارید تا مرغ ها به خوبی مغز پخت شوند.
  • سینه مرغ کبابی آماده سرو است.

10. طرز تهیه کیک مرغ و ژامبون

مواد لازم برای کیک مرغ
سینه مرغ4 عدد
تخم مرغ2 عدد
خیارشور20 گرم
ژامبون300 گرم
نان تست16 عدد
جعفری100 گرم
ذرت1 لیوان
هویج1 عدد
سس مایونز2 لیوان
آبلیمو1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
گوجه و خیاربرای تزیین

طرز پخت کیک با سینه مرغ و ژامبون

  • تخم مرغ ها را آبپز کنید.
  • در ظرف نسبتاً عظیمی، مرغ ریش ریش شده، خیارشور و جعفری خرد شده، ذرت و هویج رنده شده را به خوبی با هم مخلوط کنید.
  • سس مایونز و نمک و فلفل را نیز به این ترکیب اضافه کنید.
  • کناره نان تست را از آن جدا نموده و برای تزیین کیک کنار بگذارید.
  • در ظرفی دیگر متناسب با حجم ظرف، نان تست ها را بچینید، از مواد روی آن ریخته و لایه بعد را با ژامبون بپوشانید.
  • بعد از تمام شدن مواد، لایه آخر را با سس مایونز به خوبی بپوشانید و کیک را مطابق با سلیقه خود، تزیین کنید.

سخن پایانی

برای آشپزی سالم، گزینه های متعددی وجود دارد که یکی از بهترین آن ها، آشپزی با مواد اولیه ساده از جمله سینه مرغ و سبزیجات است. سینه مرغ به خوبی و سادگی طعم دار می گردد، مدت زمان پخت آن کم است و می تواند انتخاب خوبی برای تمامی سلیقه ها نیز باشد.

شما هم اگر تجربه ای متفاوت و یا مشابه در پخت انواع غذا با سینه مرغ دارید، آن را با ما در پایین این صفحه به اشتراک بگذارید. همچنین اگر سوالی درمورد غذاها دارید، آن را با ما در میان بگذارید.

پیشنهاد می کنیم در انگیزه مطالب طرز تهیه کیک مرغ و گردو و طرز تهیه پیتزا مرغ را نیز ببینید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 6 آبان 1399 بروزرسانی: 6 آبان 1399 گردآورنده: powersetshop.ir شناسه مطلب: 1160

به "طرز تهیه 10 غذا با سینه مرغ ، برای وعده شام یا ناهار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 10 غذا با سینه مرغ ، برای وعده شام یا ناهار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید