طرز تهیه سیب زمینی با پنیر پارمسان؛ پیش غذای ترد و خوشمزه

به گزارش وبلاگ پاورست، سیب زمینی با پنیر یک پیش غذای ساده، سریع و بسیار محبوب است که ترکیب بافت ترد بیرونی و نرم درونی سیب زمینی با عطر نمک، سیر و طعم مخصوص پنیر پارمسان آن را به یک انتخاب برتر برای مهمانی ها و دورهمی ها تبدیل نموده است. در طرز تهیه سیب زمینی با پنیر پارمسان می توانید با فر، گریل یا حتی در تابه این خوراک را تهیه کنید، با کمی دقت در برش و ادویه زنی نتیجه ای حرفه ای خواهید داشت.

طرز تهیه سیب زمینی با پنیر پارمسان؛ پیش غذای ترد و خوشمزه

البته با پنیر پارمسان حتی می توانید یک ترکیب مجذوب کننده از بادمجان تهیه کنید که قبلا طرز تهیه آن را با عنوان طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان برایتان آماده نموده ایم.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی با پنیر پارمسان

  • سیب زمینی 4 عدد میانه
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده 1 پیمانه
  • پودر سیر 1 قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده نصف قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا نصف قاشق چای خوری
  • جعفری تازه خردشده (برای تزیین) 2 قاشق غذاخوری (برای تزیین)

طرز تهیه سیب زمینی با پنیر پارمسان

مرحله اول: آماده سازی و برش سیب زمینی

سیب زمینی ها را خوب بشویید، در صورت تمایل پوست بگیرید و به صورت خلال های یکنواخت برش بزنید. سعی کنید ضخامت هر قطعه مشابه باشد تا همه یک زمان بپزند. پس از برش، سیب زمینی ها را حداقل 30 دقیقه در آب سرد بخیسانید تا نشاسته اضافی خارج و سطح آن ها تمیز گردد. این کار باعث تردتر شدن سطح موقع پخت می گردد. سپس قطعات را خشک کنید تا روغن مزاحمت ایجاد نکند.

مرحله دوم: مزه دار کردن و آغشته سازی به روغن

در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی ها را با روغن زیتون، سیر خردشده یا پودر سیر، نمک، فلفل و پاپریکا مخلوط کنید. مطمئن شوید تمام قطعات به طور یکنواخت با روغن و ادویه پوشیده شوند؛ این پوشش باعث می گردد در فر سطح ترد و طعم دار و داخل نرم بماند. اگر می خواهید پنیر بیشتر به سطح بچسبد، نیمی از پنیر پارمسان را این مرحله اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم: چیدن روی سینی و قرار دادن در فر

سینی فر را با کمی روغن ورقه یا کاغذ روغنی آماده کنید و سیب زمینی ها را در یک لایه یکنواخت بچینید، از چیدن قطعات روی هم خودداری کنید تا جریان هوا و پخت یکنواخت برقرار گردد. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی را در طبقه وسط قرار دهید و حدود 30 تا 35 دقیقه بپزید. در نیمه زمان پخت، قطعات را برگردانید تا هر دو طرف طلایی و برشته شوند.

مرحله چهارم: اضافه کردن پنیر و طلایی کردن سطح

حدود 5 دقیقه قبل از خاتمه پخت، به جای مانده پنیر پارمسان را روی سیب زمینی ها بپاشید و در صورت تمایل 3-5 دقیقه آخر را با تنظیم گریل یا مینی-برقی فر انجام دهید تا پنیر آب شده و لایه ای طلایی و کمی برشته روی سیب زمینی ایجاد گردد. مراقب باشید گریل خیلی نزدیک نباشد که پنیر بسوزد، چند بار زیرنظر داشتن کافی است تا رنگ ایده آل حاصل گردد.

مرحله پنجم: بیرون آوردن، تزیین و سرو

سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید سیب زمینی ها 1-2 دقیقه خنک شوند تا پنیر کمی سفت گردد و هنگام جابه جایی خراب نگردد. سپس با جعفری تازه خردشده بپاشید و در صورت تمایل چند قطره آبلیمو یا سرو لیموی تازه کنار آن قرار دهید. سیب زمینی های پارمسان را گرم سرو کنید؛ همراه سس سیر یا سس کچاپ طعم بسیار خوبی می دهند.

نکات کلیدی تهیه سیب زمینی با پنیر پارمسان

با رعایت این نکات ساده می توانید سیب زمینی با پنیر پارمسان خوش طعم، طلایی و مجذوب کننده داشته باشید که برای مهمانی ها یا عصرانه یک انتخاب بی نقص است.

خیس کردن برای حذف نشاسته

پس از برش، قرار دادن سیب زمینی ها در آب سرد حداقل به مدت 30 دقیقه موجب می گردد نشاسته سطحی از بین برود، این کار نه تنها مانع چسبندگی می گردد بلکه سطح سیب زمینی را حین پخت تردتر و طلایی تر می نماید. آبکشی و خشک کردن کامل قبل از افزودن روغن لازم است.

یکنواختی برش ها

برای پخت یکنواخت و جلوگیری از نپختن داخل یا سوختن بیرون، مقدار قطعات را هم شکل برش بزنید. قطعات نازک زودتر ترد می شوند و قطعات ضخیم تر زمان بیشتری احتیاج دارند، هم نشینی دو مقدار مختلف نتیجه ناهماهنگی در پخت را به همراه دارد.

نقش پنیر پارمسان و زمان اضافه کردنش

پنیر پارمسان تازه رنده شده عطر و طعم بیشتری نسبت به نوع بسته بندی شده دارد. اضافه کردن مقداری پنیر در ابتدای مزه دار کردن و بیشتر آن در انتهای پخت باعث می گردد هم طعم نفوذ کند و هم لایه برشته خوش جلوه ای روی سیب زمینی تنوری ایجاد گردد.

پخت با کف پوش مناسب و گردش هوا

یک لایه یکنواخت روی سینی و استفاده از کاغذ روغنی یا سینی با لبه کم به فراهم شدن جریان هوای گرم یاری می نماید. اگر از فر کم قدرت یا بدون جریان هوای گرم استفاده می کنید، ممکن است لازم باشد زمان پخت را کمی افزایش دهید یا سینی را یک بار جابه جا کنید.

تابه یا ایر فرایر

در صورت نداشتن فر می توانید سیب زمینی ها را در تابه بزرگ روی حرارت میانه ملایم بپزید و درپوش را بردارید تا آب تبخیر و سطح برشته گردد. یا از ایرفرایر بهره ببرید که زمان کمتری احتیاج دارد و با حجم مناسب نتیجه تردی عالی می دهد.

سوالات متداول درباره طرز تهیه سیب زمینی با پنیر پارمسان

این پرسش ها معمولا رایج ترین دغدغه های آشپزی در تهیه این غذا هستند؛ با دانستن پاسخ ها می توانید نتیجه ای حرفه ای و مطمئن به دست آورید.

چطور سیب زمینی ها تردتر شوند؟

خیس کردن 30 دقیقه ای، خشک کردن کامل و پخت در یک لایه یکنواخت یاری می نماید.

می توان پنیر پارمسان را با پنیر دیگر جایگزین کرد؟

بله، پنیر رنده شده چدار یا رومانو جایگزین های مناسبی هستند اما طعم متفاوت خواهند داشت.

زمان و دمای فر چقدر است؟

فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم گردد؛ پخت حدود 30-35 دقیقه و 5 دقیقهٔ خاتمهی با گریل برای طلایی شدن پنیر.

سیب زمینی با پنیر پارمسان را می توان در ماهیتابه درست کرد؟

بله، کافی است از ماهیتابه نچسب بهره ببرید و درب آن را ببندید تا سیب زمینی ها مغزپخت شوند.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 6 آذر 1404 بروزرسانی: 6 آذر 1404 گردآورنده: powersetshop.ir شناسه مطلب: 2391

به "طرز تهیه سیب زمینی با پنیر پارمسان؛ پیش غذای ترد و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی با پنیر پارمسان؛ پیش غذای ترد و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید