پوره سیب زمینی هندی کامچوری
به گزارش وبلاگ پاورست، پوره کامچوری هند یک پوره سیب زمینی ساده، اما بسیار خوشمزه برای دوستداران غذا های هندی پر ادویه و پر از مزه حتما امتحان کنید که بسیار خوشمزه است.
مواد لازم برای پنج نفر
سیب زمینی 5 عدد
تخم مرغ 3 عدد
کره 50 گرم
ماست چکیده 1/2 پیمانه
خامه 1/2 پیمانه
آویشن 1 قاشق غذا خوری
نعنا (خشک) 1 قاشق غذا خوری
زنجبیل 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
شیر به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه دلخواه به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- ابتدا سیب زمینی ها داخل قابلمه آب گذاشته تا بپزد.
2- تخم مرغ ها را هم جداگانه آبپز نموده و پوست بگیرید. کره را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط رسیده و نرم گردد.
3- وقتی سیب زمینی پخته شد آن را خوب له کنید سپس کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی کره به خورد سیب زمینی رود. تخم مرغ های آبپز را رنده بکنید و به سیب زمینی اضافه کنید.
4- ماست و خامه را با مقدار دلخواهی شیر بسته به غلظت دلخواه مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند، سپس کم کم به مواد افزوده و به آرامی مخلوط کنید. ادویه دلخواهتان را هم به مواد اضافه نموده و سبزی های خشک را به آن بیفزایید.
5- مواد را کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت شوند. روی ظرف را با سلفون خوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار گردد سپس روی پوره ها کمی فلفل قرمز بپاشید و سرو کنید
منبع: گردشبان