طرز تهیه ترشی کلم قرمز؛ راحت و مجذوب کننده

به گزارش وبلاگ پاورست، ترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به اسم ترشی کنار غذا.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز؛ راحت و مجذوب کننده

طرز تهیه ترشی کلم قرمز:

1. کلم قرمز را در میزان لازم تهیه کنید، آن را خوب بشویید و بعد از اینکه کامل خشک شد به تکه های مساوی خرد کنید تا زیبایی ظاهری داشته باشد.

2. سپس نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا نمک به خرد کلم ها برود.

3. سپس در یک ظرف شیشه ای قرار دهید و آن را پر کنید و سرکه را به آن اضافه کنید.

4. دقت کنید که سرکه تا بالای شیشه را بگیرد و کلم ها بیرون از سرکه نباشند.

5. ظرف های شیشه ای برترین گزینه برای نگهداری ترشی کلم قرمز فوری است؛ به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.

6. از خریدن کلم نصف شده خودداری کنید، زیرا کلم به محض برش خوردن ویتامین C خود را از دست می دهد.

7. کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید و از شستن و نگهداری آن خودداری کنید.

8. برای نگهداری کلم قرمز بدون شستن و خرد کردن، آن را در نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.

9. می توان یک قاشق غذاخوری شکر به کلم قرمز اضافه نمود تا ترشی سرکه را تعدیل کند یا اینکه سرکه را با میزانی آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.

10. بعضی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با میزان کمی آب آن را حرارت می دهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر می دهد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 22 مهر 1400 بروزرسانی: 22 مهر 1400 گردآورنده: powersetshop.ir شناسه مطلب: 1766

به "طرز تهیه ترشی کلم قرمز؛ راحت و مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی کلم قرمز؛ راحت و مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید