طرز تهیه تارت پنیر خامه ای؛ یک میان وعده خوشمزه و خاص طرز تهیه تارت پنیر خامه ای؛ یک تارت محبوب و خاص

به گزارش وبلاگ پاورست، تارت نوعی شیرینی است که تفاوت اصلی آن با انواع کیک در این است که نان تارت بدون پف عمل می آید. البته اگر در خمیر تارت از شکر استفاده گردد برای شیرینی جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می گردد.

طرز تهیه تارت پنیر خامه ای؛ یک میان وعده خوشمزه و خاص طرز تهیه تارت پنیر خامه ای؛ یک تارت محبوب و خاص

ماده روکش یا پرکننده تارت ها ممکن است شیرین (مثل میوه جات) یا نمکی و غیر شیرین (مثل مرغ و میگو) باشد. تارت را می توان با طعم های متفاوتی سرو کرد. از انواع تارت ها می توان به تارت های مربایی یا تارت پنیری اشاره نمود. ما در این مقاله به آموزش طرز تهیه تارت پنیر خامه ای می پردازیم.

پودینگ ها نوعی دسر هستند که حالت ژله ای دارند. ما در این مقاله به آموزش طرز تهیه تارت پودینگ پنیر خامه ای نیز می پردازیم.

اگر قصد تهیه یک تارت دلپذیر برای میان وعده خود دارید؛ ولی در خانه خود قالب ندارید اصلاً نگران نباشید. در این مقاله به شما آموزش می دهیم چطور بدون احتیاج به قالب یک تارت خوشمزه تهیه کنید. با ما همراه باشید.

تفاوت اصلی تارت با کیک؛ بدون پف بودن تارت است.

طرز تهیه تارت پنیر خامه ای؛ یک تارت محبوب و خاص

مواد لازم تارت پنیری

مواد لازممقدار لازم
کره سرد150 گرم
آب یخ4 قاشق غذاخوری
آرد1.5 لیوان
شکر1 قاشق غذاخوری
نمک½ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

مواد لازم لایه پنیری

مواد لازممقدار لازم
خامه صبحانه200 گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای200 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
شکر3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین3 قاشق غذاخوری
آب جوش½ لیوان

جزئیات غذایی تارت پنیر خامه ای

مقدار کالری در هر 100 گرم230 کیلو کالری
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان لازم برای پخت30 دقیقه
تعداد نفرات4 نفر

مراحل تهیه تارت پنیر خامه ای

  • در مرحله اول آرد، شکر، نمک و وانیل را درون الک کنید. سپس کره سرد را به صورت قطعات مکعبی ریز کنید. مواد خود را با نوک انگشت مخلوط کنید و آب یخ را طی 2 مرحله به آن اضافه کنید و با نوک انگشت ورز دهید تا مواد ترکیب شوند.
  • به این نکته توجه کنید که خمیر را با کف دست ورز ندهید. این کار باعث می گردد که کره با حرارت دست ذوب نگردد. خمیر خود را روی سلفون بگذارید و کمی با سلفون آن را ورز دهید. حالا وقت آن است که خمیر را با وردنه روی سلفون باز کنید.
  • خمیر را با سلفون بپوشانید و 1 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید که استراحت کند. 45 دقیقه بعد فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد و به مدت 15 دقیقه روشن کنید تا خوب گرم گردد.
  • وقتی خمیر 1 ساعت استراحت کرد آن را از یخچال خارج کنید و درون قالب مورد نظر خود پهن کنید. البته که کف قالب خود را قبل از آن با کاغذ روغنی بپوشانید. یک جسم سنگین روی خمیر خود قرار دهید.
  • قالب خود را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه درون فر بماند تا پخته گردد. پس از 20 دقیقه جسم سنگین را از روی تارت بردارید و اجازه دهید تارت 10 دقیقه دیگر بپزد.
تارت پنیر خامه ای؛ یک تارت با طعمی متفاوت.
  • وقتی رنگ تارت تغییر کرد، قالب را از فر خارج کنید. حالا وقت آن است که لایه پنیری تارت مجذوب کننده خود را آماده کنید. برای این کار ابتدا خامه را در یک کاسه مناسب بریزید.
  • پنیر ماسکارپونه، زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا مواد پنیری یکدست شوند. سپس ژلاتین را با آب جوش در یک کاسه بریزید.
  • ژلاتین را روی حرارت بخار کتری بنماری کنید طوری که ذرات ژلاتین حل شوند. پس از اینکه ژلاتین کمی خنک شد آن را به ظرف مواد پنیری اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
  • مایه پنیری را روی تارتی که کمی سرد شده بریزید و با لیسک روی آن را صاف کنید. قالب تارت پنیری خود را به مدت 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا تارت شما کاملاً خنک گردد و مایه پنیری سفت گردد.
  • بعد از 3 ساعت قالب تارت پنیری خود را از یخچال خارج کنید و تارت را از قالب جدا کنید. می توانید تارت پنیر مجذوب کننده خود را با اسلایس های میوه تزیین کنید و به همراه چای نوش جان کنید.

طرز تهیه تارت پودینگ پنیر خامه ای به روش آلمانی؛ یک تارت با بافت و طعم بی نظیر

جزئیات تارت پودینگ پنیر خامه ای

مقدار کالری در هر 100 گرم260 کیلو کالری
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان لازم برای پخت45 دقیقه
تعداد نفرات4 نفر

مواد لازم برای تارت

مواد لازممقدار لازم
آرد200 گرم
مغز بادام30 گرم
پودر شکر70 گرم
نمک ریز2 گرم
کره به دمای محیط رسیده120 گرم
وانیل5 گرم
تخم مرغ1 عدد (70 گرم)

مواد لازم برای پودینگ پنیری

مواد لازممقدار لازم
پنیر خامه ای به دمای محیط رسیده200 گرم
شکر40 گرم
خامه120 گرم
شیر130 گرم
تخم مرغ2 عدد (100 گرم)
وانیل5 گرم

مواد لازم برای کارامل عسلی

مواد لازممقدار لازم
آب سرد15 گرم
پودر ژلاتین2 گرم
خامه80 گرم
عسل5 گرم
شکر45 گرم
آب15 گرم

مراحل تهیه تارت پودینگ پنیر خامه ای

  • برای تهیه این تارت مجذوب کننده ابتدا فر را با دمای 190 درجه گرم کنید. تمامی مواد خشک را در مخلوط کن مخلوط کنید. وانیل و تخم مرغ را به آرامی با هم مخلوط کنید. سپس آنها را با کره مخلوط کنید طوری که حالت خامه ای پیدا کنید.
  • سپس مخلوط وانیل و تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید. مواد را سریع و به مدت زمان کمی با هم مخلوط کنید و سپس اجازه دهید 1 ساعت استراحت کند.
  • مواد خود را در قالب بریزید و روی آن را با جسم سخت بپوشاند و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه بپزد. سپس جسم سخت را بردارید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزد طوری که سطح آن قهوه ای گردد.
  • برای تهیه پودینگ پنیری پنیر خامه ای و شکر را به آرامی مخلوط کنید و سپس زرده تخم مرغ را وقتی مخلوط کن با سرعت کمی کار می نماید اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی مخلوط شوند.
  • در ظرف جداگانه ای شیر، خامه و وانیل را مخلوط کنید. سپس مخلوط پنیر خامه ای و مخلوط خامه را با هم ترکیب کنید و آنها را بجوشانید تا یکدست شوند.
  • سپس مخلوط را از صافی رد کنید و در قالب تارت نیمه پخته بریزید و قالب را در دمای اتاق بگذارید تا پودینگ پنیری خنک گردد.
ترکیب پودینگ و تارت؛ یک دسر با بافت خاص.
  • برای تهیه کارامل عسلی آب سرد را با ژلاتین مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. سپس خامه را با عسل مخلوط کنید، آن را به مدت 20 ثانیه در مایکروویو گرم کنید.
  • شکر را داخل قابلمه بریزید و به آرامی روی حرارت بگذارید تا کمی کاراملی گردد و آب را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط خامه را در آن بریزید و بگذارید حدود 2 دقیقه بجوشد و به هم زدن ادامه دهید تا قسمت زیرین آن نسوزد. ژلاتین آماده شده را اضافه کنید، مخلوط کنید و هم بزنید.
  • اجازه دهید مخلوط تا دمای 45 درجه سانتیگراد خنک گردد، سپس آن را روی پودینگ پنیری سرد شده بریزید. در نهایت قبل از سرو تارت پودینگ پنیر خامه ای خود آن را 6 ساعت در یخچال قرار دهید. نوش جان.

طرز تهیه تارت خوشمزه با طعم سیب و دارچین ولی بدون قالب

مواد لازم برای خمیر

مواد لازممقدار لازم
کره سرد خرد شده150 گرم
آرد250 گرم
شکر دانه ریز یا پودر قند1 قاشق سوپ خوری
نمک1 پینچ
وانیل4/1 قاشق چایخوری
آب سرد3 تا 4 قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ1 عدد

مواد لازم برای داخل تارت

مواد لازممقدار لازم
سیب ورقه ای خرد شده3 تا 4 عدد
شکر2 تا 3 قاشق سوپ خوری
دارچین1/2 قاشق چایخوری
کره خرد شدهحدود 20 گرم
عسل یا مارمالاد زردآلو1 قاشق سوپ خوری (به دلخواه)
گردوی خرد شده1 قاشق سوپ خوری (به دلخواه)

جدول جزئیاتی که ضروری است درباره این طرز تهیه بدانید:

مقدار کالری در هر 100 گرم230 کیلو کالری
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان لازم برای پخت30 دقیقه
تعداد نفرات4 نفر
  • برای تهیه این تارت ابتدا آرد، نمک، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس قطعات کره را اضافه کنید و با پشت چنگال آنها را خوب له کنید و سپس با آرد مخلوط کنید طوری که به شکل خرده نان در بیایند.
  • سپس به مخلوط خود زرده تخم مرغ و نیمی از آب را اضافه کنید و کمی دیگر مخلوط کنید؛ ولی زیاد ورز ندهید. اگر چسبندگی مورد نظر را پیدا نکرد می توانید آب سرد بیشتری اضافه کنید.
  • خمیر تارت خود را در کیسه نایلونی قرار دهید و اجازه دهید یک ساعت در یخچال استراحت کند. سپس خمیر خود را به قطر نیم سانتیمتر روی سطحی که آرد پاشی شده باز کنید و به سینی فر انتقال دهید. احتیاجی نیست در این مرحله از کاغذ روغنی بهره ببرید یا سینی را چرب کنید. برای انتقال راحت تر خمیر می توانید آن را به دور وردنه بپیچید.
  • ورقه های سیب، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. مقداری عسل یا مارمالاد زردآلو روی خمیر بمالید و برش های سیب را روی آن بچینید. گردوی خرد شده روی آن بپاشید. کره های خورد شده خود را روی سیب ها بچینید.
  • کمی (حدود سه تا چهار سانتی متر) از اطراف خمیر را خالی بگذارید و سپس آن را روی برش های سیب تا بزنید تا دیواره ای برای تارت درست گردد. روی لبه های خمیر را زرده تخم مرغ بمالید.
  • سینی را داخل فری که با 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید و اجازه دهید حدود 45 دقیقه بپزید. تارت بدون فر با طعم سیب و دارچین شما آماده است. نوش جان.
امکان سرو تارت با طعم های متفاوت

حرف آخر و نهایی ما به شما

تارت با بستنی یا چای یک ترکیب بی نظیر و خوشمزه برای عصرانه شما است. ما در این مقاله به آموزش طرز تهیه تارت پنیر خامه ای پرداختیم.

اگر تمایل دارید که یک ترکیب تارت با پودینگ داشته باشید می تواند تارت های پودینگی تهیه کنید. ما در این مقاله به آموزش طرز تهیه تارت پودینگ پنیر خامه ای با طعم کاراملی نیز پرداختیم.

این تارت ها طعم خوشمزه و خاصی دارند و شما با این مقاله می توانید به راحتی آنها را تهیه کنید. بعلاوه اگر وقت و انرژی لازم برای تهیه آنها را ندارید می توانید با خرید شیرینی انلاین به راحتی آنها را تهیه کنید.

بعلاوه اگر به شیرینی های خاص دیگری مانند تارت علاقه دارید می توانید با طرز تهیه پای خرمالو و تارت گردویی آشنا شوید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذه برده باشید و مطالب آن برایتان مفید واقه شده باشد.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 17 بهمن 1403 بروزرسانی: 17 بهمن 1403 گردآورنده: powersetshop.ir شناسه مطلب: 2342

به "طرز تهیه تارت پنیر خامه ای؛ یک میان وعده خوشمزه و خاص طرز تهیه تارت پنیر خامه ای؛ یک تارت محبوب و خاص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت پنیر خامه ای؛ یک میان وعده خوشمزه و خاص طرز تهیه تارت پنیر خامه ای؛ یک تارت محبوب و خاص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید