طرز تهیه آبدوغ خیار؛ غذای اصیل ایرانی و مناسب تابستان

به گزارش وبلاگ پاورست، آبدوغ خیار یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که برای برخی افراد حس و حال نوستالژیک هم به همراه دارد. این غذا بسیار سبک بوده و یک انتخاب خنک و عالی برای فصل تابستان است؛ زیرا به برطرف عطش یاری می نماید و بعلاوه تحمل کردن گرمای تابستان را برایتان آسان تر می نماید. در این ویدیو از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه آبدوغ خیار را به شما آموزش دهیم که حتما باید امتحان کنید.

طرز تهیه آبدوغ خیار؛ غذای اصیل ایرانی و مناسب تابستان

مواد لازم

موادمقدار
ماست سنتییک پیمانه
دوغ سنتینیم لیتر
آبیک تا 2 پیمانه
ریحان5 تا 6 شاخه
نعناع3 تا 4 شاخه
ترهیک دسته کوچک
تربچه3 تا 4 عدد
خیار2 عدد
گردو3 تا 4 عدد
کشمش پلوییبه مقدار لازم
برگ گل سرخبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مناسب برای: 4 نفر

زمان پخت: 10 دقیقه

طرز تهیه آبدوغ خیار

  1. یک پیمانه ماست سنتی را با چنگال هم بزنید تا روان و رقیق گردد و داخل ظرف مورد نظر بریزید.
  2. نیم لیتر دوغ سنتی بدون گاز را به ماست اضافه کنید. در این مرحله یک یا دو پیمانه آب هم به مخلوط اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. نمک و فلفل سیاه هم به مقدار دلخواه اضافه کنید.
  3. یک دسته کوچک ریحان، یک دسته تره و یک دسته نعناع را خرد نموده و به مخلوط ماست اضافه کنید.
  4. تربچه ها را ورقه ای خرد نموده و اضافه کنید. دو عدد خیار را نیز ورقه ای خرد نموده و به مواد اضافه کنید. یک سوم پیمانه مغز گردو خرد شده را اضافه کنید.
  5. به دلخواه کشمش پلویی هم اضافه نموده و کمی برگ گل سرخ اضافه کنید. در پایان چند تکه یخ این غذا را کامل می نماید.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 4 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 4 اردیبهشت 1404 گردآورنده: powersetshop.ir شناسه مطلب: 2363

به "طرز تهیه آبدوغ خیار؛ غذای اصیل ایرانی و مناسب تابستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبدوغ خیار؛ غذای اصیل ایرانی و مناسب تابستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید