ساده ترین روش تهیه ترشی لیمو ترش
به گزارش وبلاگ پاورست، اگر علاقه دارید با ترشی های خاص و متنوع از مهمان های خود پذیرایی کنید، این مطلب را از دست ندهید.
لیموترش یکی دیگر از خوراکی های خوشمزه در فصل تابستان است که با استفاده از آن می تواند کلی دسر، شیرینی، مربا و شربت های بی نظیر درست کرد. ترشی لیمو ترش جزو یکی از برترین ترشی ها به شمار می آید که در کنار خواص بی نظیر آن برای بدن، ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد که با درست کردن آن و قرار دادن در سفره ، می توانید مهمانان خود را شگفت زده کنید؛ برای آشنایی با طرز تهیه ترشی لیمو ترش درسته، تا سرانجام این مطلب با خبرنگارانمگ همراه باشید.
خواص لیمو ترش
قبل از آنکه طرز تهیه ترشی لیمو ترش را به شما آموزش دهیم، در ابتدا بهتر است با فواید لیمو ترش برای بدن آشنا شوید. طبع لیمو ترش سرد و خشک است و به علت بالا بودن مقادیر بسیار زیاد ویتامین c درون آن، به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می نماید، در نتیجه عفونت را تا حد زیادی کاهش می دهد و باعث می گردد پوستی شاداب داشته باشید.
علاوه بر آن لیموترش منبع غنی از فلاوونوئیدها، لیمونن و بتا-کاروتن است که استرس را کاهش می دهد و سلول های سرطانی را از بین می برد. بعلاوه باعث جذب آهن در بدن و جلوگیری از کم خونی می گردد. از سوی دیگر اگر در پی یک رژیم غذایی مفید و سالم هستید، حتما در وعده های غذایی خود لیموترش را قرار دهید؛ چرا که به علت وجود مقادیر زیاد فیبر درون آن می تواند به کنترل وزن یاری کند.
طرز تهیه ترشی لیمو ترش با پوست
برای تهیه این ترشی خوشمزه و پر خاصیت، رسپی های مختلفی وجود دارد که تا حد زیادی به ذائقه شما مربوط می گردد؛ چرا که عده ای دوست دارند این ترشی را تند درست نمایند و عده ای دیگر دوست دارند مزه واقعی لیمو را احساس نمایند؛ اما ما در ادامه ساده ترین روش تهیه ترشی لیمو ترش را به شما آموز می دهیم با ما همراه باشید:
مواد لازم برای ترشی لیمو ترش
- لیمو ترش تازه 1 کیلو گرم
- آب لیمو ترش تازه به مقدار کافی
- نمک 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز و سیاه 1 قاشق مرباخوری
- سیاه دانه به مقدار کافی
مرحله اول
برای درست کردن این مدل ترشی باید مراحل زیر را به درستی انجام دهید تا خاصیت لیموترش حفظ گردد. در ابتدا باید لیموها را به خوبی شسته و خشک کنید. سپس با استفاده از یک چاقو تیز، لیموها را به صورت حلقه ای برش بزنید.
مرحله دوم تهیه ترشی لیمو ترش
جهت گرفتن تلخی لیمو ترش برای ترشی، ضروری است بعد از برش زدن آن تمام هسته ها در آورده و در کاسه مناسب بریزید. سپس در این مرحله نمک، فلفل و سیاه دانه را اضافه نموده و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله سوم
نگهداری لیمو ترش در شیشه، مهم ترین مرحله در تهیه ترشی لیمو ترش است؛ چرا که در صورت انتخاب نکردن ظرف مناسب، هوا وارد ترشی می گردد و سطح آن کپک می زند. بهتر است برای نگهداری این مدل ترشی، از شیشه هایی بهره ببرید که درب آن ها به خوبی کیپ می شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری از ورقه های لیمو را داخل شیشه ریخته و بعد از پر شدن هر لای، به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.(توجه داشته باشید که مقدار فلفل به شما بستکی دارد و می توانید آن را حذف کنید) سپس مجدد روی آن را با یک لایه لیمو بپوشانید و این روند را تا جایی ادامه دهید که سطح شیشه پر گردد.
مرحله سرانجامی درست کردن ترشی لیمو ترش
بعد از پر کردن شیشه روی آن را با آب لیمو پر کنید و درب آن را محکم ببندید و اجازه دهید ترشی ها به مدت یک ماه در یخچال باقی بماند تا برسد. (در این مدت از باز کردن درب ظرف خودداری نموده و آن را حتما در یخچال نگهداری کنید؛ چرا که هوای گرم باعث ایجاد کپک در ترشی می گردد)
منبع: پیام دلتا