حلیم طالقان یک حلیم متفاوت با لوبیا

به گزارش وبلاگ پاورست، این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین می باشد. در نتیجه برای بچه ها در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.

حلیم طالقان یک حلیم متفاوت با لوبیا

مواد لازم

لوبیا چیتی: 1 پیمانه

بلغور گندم: 2 پیمانه

گوشت گوسفندی با استخوان: 500 گرم

نمک: به مقدار لازم

ادویه: به مقدار لازم

پیاز: 2 عدد

مراحل پخت

گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم، تا نفخ آن گرفته گردد.

گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و 1 عدد پیاز کوچک در 2 لیتر آب می پزیم.

3 الی 4 ساعت طول می کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته گردد.

بعد از پخت، مقداری پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می کنیم.

این حلیم به صورت نیمه دون (نیمه کوبیده)، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می گردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 15 مهر 1399 بروزرسانی: 15 مهر 1399 گردآورنده: powersetshop.ir شناسه مطلب: 1117

به "حلیم طالقان یک حلیم متفاوت با لوبیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حلیم طالقان یک حلیم متفاوت با لوبیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید