چگونه همبرگر کلاسیک درست کنیم؟

به گزارش وبلاگ پاورست، داستان هر همبرگر خوب از یک قصابی خوب آغاز می گردد. وقتی گوشت همبرگر به درستی انتخاب گردد، احتیاج به ادویه خاصی برای مزه دار کردن آن نخواهید داشت و فقط کمی نمک و فلفل و شاید پودر سیر کافیست تا یک همبرگر خوشمزه داشته باشید. خوشمزه ترین همبرگرها معمولا آن هایی هستند که ساده ترند. با چند ورق پنیر آب شده و کمی سبزیجات در کنار یک گوشت باکیفیت می توانید یک برگر سالم و خوشمزه در خانه تهیه کنید و بعد از این دیگر به سراغ رستوران های فست فودی نروید. در این مقاله طرز تهیه همبرگر در خانه را به شما آموزش می دهیم.

چگونه همبرگر کلاسیک درست کنیم؟

مواد لازم برای همبرگر

  • گوشت گوساله چرخ شده کم چرب: 300 گرم
  • نان همبرگر: 2 عدد
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • پنیر گودا یا پنیر چدار: 4 ورق
  • پیاز: 1 عدد کوچک
  • خیارشور
  • گوجه فرنگی
  • کاهو
  • پودر سوخاری: 1 قاشق مرباخوری
  • پودر پیاز: 1 قاشق مرباخوری
  • پودر سیر: 1 قشق چای خوری
  • سس کچاپ و سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر

1.

برای آغاز گوشت را در یک کاسه قرار دهید و آرد سوخاری، پودر پیاز، پودر سیر، سس خردل، سس کچاپ، نمک، فلفل و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مواد را با استفاده از قاشق با هم مخلوط کنید. دقت کنید که گوشت همبرگر نیازی به ورز دادن ندارد و مواد فقط باید با یکدیگر مخلوط شوند.

2.

این میزان گوشت برای 2 نفر کافیست. پس از مخلوط شدن با ادویه جات آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و مانند عکس به آن فرم شکل دهید. برای این کار می توانید از گردی پشت بشقاب بهره ببرید تا گوشت ها هم اندازه و یک شکل شوند. زیر همبرگرها یک برگ کاغذ روغنی قرار دهید و با انگشت وسط آن ها را کمی گود کنید تا هنگام پخت فرم خود را از دست ندهد. سپس همبرگرها را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت استراحت کند.

3.

در این فاصله پیاز را به صورت خلال خرد کنید و درون یک تابه دردار با استفاده از یک قاشق روغن تفت دهید. حرارت شعله گاز را تا جای ممکن کم کنید و درب آن را بسته نگه دارید و اما نباید فراموش کنید که باید مدام آن ها را هم بزنید تا خوب کاراملی شوند.

4.

پس از آماده شدن پیاز کاراملی، آن ها را از روغن خارج کنید. دقت کنید که پیازها زیاد سرخ نشوند و بافت شان نرم باقی بماند. همبرگر با پیاز داغ اصلا خوشمزه نمی گردد.

5.

وقتی برگرها خوب استراحت کردند، آن ها را از یخچال خارج کنید و در تابه گریل یا یک تابه نچسب که از قبل داغ کردید، با کمی روغن سرخ کنید. دقت کنید که حرارت شعله باید روی متوسط باشد و برگرها زیاد سرخ نشوند. هر طرف برگرها باید 4 دقیقه سرخ گردد تا داخل گوشت پخته و آبدار گردد. حرارت کم باعث خشک شدن گوشت و حرارت زیاد باعث مغزپخت نشدن آن می گردد.

6.

وقتی یک طرف برگر ها آماده شد آن ها را برگردانید و روی آن ها 1 یا 2 عدد پنیر ورقه ای چدار یا گودا قرار دهید. برای تهیه همبرگر کلاسیک همواره از پنیر گودا یا چدار استفاده می گردد، اما شما می توانید از پنیر بلوچیز، پنیر بوترکنیزه، یا پنیر فرانسوی بری هم بهره ببرید.

7.

نان های همبرگری را به 2 نیم برش دهید و قسمت داخلی آن ها را کمی کره بمالید. سپس تابه را بدون روغن داغ کنید و نان ها را در آن بچینید تا سطح داخلی آن ها گریل گردد. اگر برگر را داخل نان سرد قرار دهید، باعث سرد شدن گوشت می گردد. با توجه به این که کاهو، گوجه فرنگی و خیار شور هم سرد هستند، بهتر است حتما نان برگر را گریل کنید و همبرگر را داغ سرو کنید.

11 خاصیت شگفت انگیز نان چاودار برای سلامتی

سالم ترین و ناسالم ترین سس ها و چاشنی های دنیا

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 27 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: powersetshop.ir شناسه مطلب: 458

به "چگونه همبرگر کلاسیک درست کنیم؟" امتیاز دهید

1 کاربر به "چگونه همبرگر کلاسیک درست کنیم؟" امتیاز داده است | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه همبرگر کلاسیک درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید