طرز تهیه پیراشکی مرغ و خمیر آن

به گزارش وبلاگ پاورست، خمیر پیراشکی مرغ، همانند سایر پیراشکی ها تهیه می گردد، اما محتویات آن از مرغ، فلفل دلمه ای، قارچ و پنیر پیتزا تشکیل شده است. این پیراشکی را می توان در فر یا روی حرارت اجاق گاز تهیه کرد.

طرز تهیه پیراشکی مرغ و خمیر آن

خبرنگاران | سرویس آشپزی - پیراشکی یکی از فست فود های لذیذ و سالم است. برای تهیه این غذا باید ابتدا خمیر و سپس محتویات پیراشکی را آماده کرد. روش پیچیدن خمیر پیراشکی را نیز قبلا آموزش داه ایم. تهیه خمیر پیراشکی در تمام انواع این غذا تقریبا مشابه است، اما می توانید در محتویات آن تنوع ایجاد کنید. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی مرغ توضیح داده خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ

به منظور تهیه این غذا برای سه نفر، به سه الی چهار ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، نیاز است.

مواد لازم
فیله مرغ300 گرم
قارچ250 گرم
پیازیک عدد
فلفل دلمه ای خرد شدهنصف لیوان
پنیر پیتزا150 گرم
سس قرمز تند2 قاشق سوپخوری
پودر خمیر ترش فورییک قاشق مرباخوری
تخم مرغ2 عدد
شکریک قاشق چایخوری
شیریک لیوان
روغن مایع یا روغن زیتوننصف لیوان
نمک برای عمل آوردن خمیر ترشیک قاشق چایخوری
سیاه دانه یا کنجد برای تزیینبه میزان لازم
آرد، نمک، فلفل، پودر سیر، زردچوبه و ادویه کاریبه میزان لازم

نکته: میزان جذب آردها با یکدیگر متفاوت است، اما تقریبا به چهار لیوان و نیم آرد نیاز خواهید داشت.

طرز تهیه پیراشکی مرغ

  1. ابتدا خمیر پیراشکی را باید آماده کنید. برای این منظور شکر را در یک چهارم لیوان آب ولرم حل نموده و سپس پودر خمیر ترش فوری را به آن بیفزایید. درب ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه به حال خود رها کنید. برای عمل آوردن خمیر ترش ترجیحا از ظرف شیشه ای استفاده نمایید.

  2. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و بهم بزنید تا از حالت لختگی دربیاید.
  3. پودر خمیر ترش به عمل آمده را به تخم مرغ اضافه کنید.
  4. اکنون شیر ولرم را نیز به تخم مرغ و خمیر ترش اضافه نمایید.
  5. نمک را با مقداری از آرد مخلوط نموده و به تدریج به مایه اضافه کنید تا خمیر چسبنده ای به دست آید.
  6. سپس روغن را اضافه کنید.
  7. مجددا به آرامی آرد را اضافه نمایید تا خمیر در وسط کاسه جمع گردد و به دست نچسبد.
  8. برای چند دقیقه خمیر را ورز دهید. به جای ورز دادن خمیر می توانید آن را چندین مرتبه روی میز بکوبید.
  9. خمیر را در ظرف قرار دهید و روی آن را بپوشانید. خمیر را برای یک ساعت استراحت دهید.

در فاصله ای که خمیر استراحت می نماید، دست به کار تهیه مواد میانی پیراشکی مرغ شوید.

  1. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید.

  2. در یک قابلمه آب را به جوش آورید، یک قاشق سوپخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و قارچ ها را برای چند دقیقه در آن قرار دهید. سپس در آبکش ریخته و بلافاصله روی آن مقداری اب سرد بریزید تا قارچ ها سرد شوند.

  3. فیله مرغ را نگینی خرد نموده و بشویید. در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته گردد.
  4. پیازهار ا نگینی ریز خرد کنید.
  5. پیاز و فیله مرغ را در مقداری روغن تفت دهید تا پیاز طلایی گردد و تکه های مرغ نیز تغییر رنگ دهد و بپزد. در حین تفت دادن مرغ و پیاز، به آن فلفل، پودر سیر، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید.

  6. قارچ را به مواد اضافه کنید تا سرخ گردد و سپس فلفل دلمه ای خرد شده و نمک را نیز به مایه اضافه کنید. مواد میانی آماده است و می توانید آن را از روی حرارت بردارید.
  7. پس از آنکه خمیر استراحت و افزایش حجم پیدا کرد، روی یک سطح مقداری آرد بپاشید و خمیر را باز کنید تا قطر آن به نیم سانتیمتر برسد.
  8. سپس خمیر را به صورت دایره برش بزنید.
  9. قطر دایره را در نظر بگیرید و مقداری از مایه میانی و اندکی سس قرمز تند را در نصف دایره قرار دهید.
  10. کمی پنیر پیتزا روی مواد میانی بریزید.
  11. سپس طرف دیگر دایره را روی مواد تا بزنید و لبه های آن را با دست یا چنگال فشار دهید تا بهم بچسبند.
  12. زرده تخم مرغ دیگری که داشتید را جدا کنید و بهم بزنید تا از حالت لختگی دربیاید. سپس مقداری از آن را با قلمو روی پیراشکی ها بزنید و اندکی سیاه دانه یا کنجد روی آن بپاشید

  13. کف یک سینی فر را چرب کنید و پیراشکی های را در آن قرار دهید.

  14. فر را از قبل با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  15. در یک ظرف مقداری آب بریزید و کف فر قرار دهید.
  16. سپس سینی فر را به مدت 25 الی 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا سطح آن ها طلایی شده و بپزند.

چند نکته:

  • اگر کیفیت پودر خمیر ترش مطلوب باشد، پس از آنکه آن را در مخلوط آب ولرم و شکر، حل کردید و استراحت دهید، باید روی آن کف جمع گردد. اگر کیفیت خمیر ترش مناسب نبود، از آن استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن خمیر می گردد.

  • اگر به فر دسترسی ندارید، می توانید پیراشکی ها را سرخ کنید.

  • در صورت تمایل می توانید مواد میانی را تغییر دهید.

  • اگر زمان اندکی برای آشپزی دارید، می توانید از خمیر های آماده یوفکا نیز بهره ببرید. به علاوه پیراشکی را با خمیر جادویی نیز می توان تهیه کرد.

  • خمیر پیراشکی را می توانید به هر شکلی که تمایل دارید برش بزنید. گاهی آن را به صورت مستطیل استفاده می نمایند، مقداری از مایه میانی را روی آن قرار داده و همانند لقمه می پیچند.

بیشتر بدانید:روش پیچیدن خمیر پیراشکی گوشت + ویدیو

پیراشکی مرغ آماه است و می توانید آن را سرو کنید. این غذا بسیار لذیذ بوده و همه به ویژه بچه ها از میل کردن آن لذت خواهند برد. حتی می توانید این غذا را برای پیک نیک نیز تهیه کنید، زیرا میل کردن آن به سادگی امکان پذیر است و به ظرف زیادی نیز نیاز نخواهد بود.

منبع: setare.com
انتشار: 16 اسفند 1399 بروزرسانی: 16 اسفند 1399 گردآورنده: powersetshop.ir شناسه مطلب: 1418

به "طرز تهیه پیراشکی مرغ و خمیر آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکی مرغ و خمیر آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید