به این 5 علت به همبرگر لب نزنید

به گزارش وبلاگ پاورست، همبرگر پر از اسیدهای آمینه است که باعث ترشح هورمون شادی می گردد به همین علت است که ما برای یک لحظه احساس بهتری می کنیم، اما از مضرات آن چه می دانید!

به این 5 علت به همبرگر لب نزنید

همبرگر می تواند یک غذای مجذوب نماینده برای یک ناهار سریع یا یک شام غیررسمی باشد و می توانید آن را در فست فودی های گوشه وکنار خیابان پیدا کنید. با این وجود، همبرگر می تواند به افزایش وزن منجر گردد و اثرات مضر دیگری بر سلامتی شما بگذارد. با خبرنگاران همراه شوید تا مضرات خوردن مرتب همبرگر را آنالیز کنیم.

همبرگر فست فودی ها کالری زیادی دارد

یک چیزبرگر دوبل معمولی و سیب زمینی سرخ نموده بزرگ حاوی بیش از 1100 کالری است. اگر یک نوشابه بزرگ و سیب زمینی سرخ نموده اضافی را هم به همراه بیکن و پنیر به آن اضافه کنید، می توانید کالری به ارزش یک روز را در وقت ناهار دریافت کنید. وقتی کالری بیشتری از اندازه هضم، متابولیسم و حرکت خود دریافت می کنید، مازاد آن را به صورت چربی ذخیره می کنید و با گذشت زمان، ممکن است دچار اضافه وزن یا چاقی شوید.

همبرگر پر از نمک است

نمک چاشنی زندگی است. نمک یک ماده مغذی ضروری برای بدن شما است اما سدیم بیش از حد، به فشار خون بالا، عامل اصلی خطر حمله قلبی و سکته مغزی، منجر می گردد. یک دوبل برگر به همراه پنیر و چاشنی حاوی 1360 میلی گرم سدیم است.

یک همبرگر فست فودی قند هم دارد

گوشت چرخ نموده تنها بخشی از همبرگر نیست که می تواند به بیماری های قلبی عروقی منجر گردد. شربت ذرت با فروکتوز بالا در سس گوجه فرنگی، خیارشور و نان همبرگر می تواند سطح تری گلیسیرید را افزایش دهد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

در همبرگر از عناصر پیش التهابی استفاده می گردد

چاشنی های قندی، آرد سفید، پنیر و بیکن که برای فراوری ساندویچ همبرگر استفاده می شوند، همگی مواد خوراکی التهابی هستند. طبق یک مطالعه، خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی در افرادی که غذا های پیش التهابی زیادی مصرف می نمایند، در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی ضدالتهابی دارند، 38% بیشتر است.

همبرگر حاوی چربی مضر است

گوشت همبرگر حاوی چربی اشباع شده است که با بیماری قلبی ارتباط دارد. در حالی که بعضی مطالعات حاکی از آن است که چربی اشباع کاملا بد نیست اما هنوز توصیه می گردد از مصرف بیش از حد چربی اشباع خودداری گردد. چربی دیگری نیز وجود دارد که به طور طبیعی در گوشت برگر یافت می گردد:

ترانس باعث افزایش سطح کلسترول LDL (بد) بدون بالابردن HDL (کلسترول خوب) می گردد. هر دو چربی اشباع و چربی ترانس تاثیر ناسالمی بر اندازه کلسترول LDL دارند و در نتیجه خطر حمله قلبی را افزایش می دهند.

پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می کنیم مطلب وقت گرد و غبار چه بخوریم و چه نخوریم؟ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 17 تیر 1401 بروزرسانی: 17 تیر 1401 گردآورنده: powersetshop.ir شناسه مطلب: 2026

به "به این 5 علت به همبرگر لب نزنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "به این 5 علت به همبرگر لب نزنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید